Bemutatkozás
A Transurance Többes Biztosítási Ügynök Kft. 1997 tavaszán azt határozta meg feladataként, hogy felkutassa ügyfelei számára a biztosítási piac kínálatából a legjobban megfelelõ kötvényeket. Megfelelõ a mi értelmezésünkben az elõnyös feltételeket, korrekt kártérítési lehetõségeket garantáló, díj vonatkozásában mérsékelt anyagi terhekkel járó biztosítási szerzõdés lehet.

Többes ügynökként a kiválasztott biztosító társaság megbízottjaként járunk el, s ezen pozíciónk elõnyeit ügyfeleink érdekében igyekszünk kamatoztatni.

Elsõsorban a külkereskedelemhez, logisztikához kapcsolódó módozatok közvetítésére szakosodva elismertségre, imponáló piaci részesedésre tettünk szert ezen a piaci szegmensen. Talán nem véletlen, hogy ügyfélkörünkben több mint 20 szállítmányozó cég is megtalálható.

Üzleti filozófiánk szerint a közvetítés nem ér véget a biztosítások megkötésével, ügyfeleink számíthatnak segítségünkre, szakértõ közremuködésünkre kárigényeik érvényesítése során is.

Törekszünk a gyors, rugalmas ügyintézés és a pontosság követelményeinek egyidejû érvényesítésére. Az általunk készített és/vagy továbbított kötvények, díjszámlák többszöri ellenõrzése hívatott biztosítani, hogy formai hibák ne veszélyeztessék partnereink érdekeit. Megkeresésekre rendszerint azonnal, különleges esetekben néhány órán belül szerzünk be ajánlatot. Sürgõs esetekben a szállítmánybiztosítási kötvény akár egy órán belül átvehetõ.

A Transurance méretét tekintve a kisebb biztosításközvetítõk közé sorolható, s ezen a jövõben sem tervezünk változtatni. Célunk változatlanul egy exkluzív, színvonalas szolgáltatást igénylõ ügyfélkör biztosítási igényeinek folyamatos kiszolgálása. Természetesen mindig öröm, ha a „klub” új tagokkal bõvülhet!