A Transurance által közvetített biztosítási módozatok

Mivel Transurance méretét tekintve nem sorolható a jelentõsebb biztosításközvetítõk közé, jó lelkiismerettel színvonalas szakmai közremuködésre csak akkor vállalkozhat, ha pontosan meghatározza azon néhány biztosítási területet, melyre szakmai és piaci ismereteit, közvetítõi tevékenységét koncentrálja. Ennek megfelelõen az alábbi szegmenseken ajánljuk közvetítõi szolgáltatásunkat Ügyfeleinknek:

Szállítmánybiztosítás
Ez a módozat számít meghatározó profilunknak. Egyedi és keretbiztosítások, belföldi, import, export, vagy re-export ügyletek esetén egyaránt lehet vonzó ajánlatunk. Gyors kötvénykiállításra, egyedi szerzõdéses feltételek elérésére, érdemi kárrendezési közremuködésre vállalkozunk ezen a területen.

Fuvarozói / szállítmányozói felelõsségbiztosítás
Ez is a fõ tevékenységi kör szerves eleme, hiszen szorosan kapcsolódik az áruk továbbításához, a logisztikához. Komoly nemzetközi jogi hátterünk, széles speditor partneri körünk, elismert biztosítói kapcsolataink miatt jelenthet közremuködésünk vonzó alternatívát az ilyen fedezetet igénylõ fuvarozó/szállítmányozó vállalkozások számára

Vállalati vagyon- és felelõsségbiztosítási csomagok
Elsosõrban a kereskedelmi cégek komplex biztosítási rendszerének felépítésében és muködtetésében szereztünk szélesebb körû tapasztalatokat. Specialitásunk a készletek tárolásbiztosítására és a termékfelelõsség biztosításra vonatkozó egyedi megállapodások kidolgozása, de a lízingszerzõdések biztosítási hátterének megteremtését is „hazai pályá”-nak tekintjük.

Gépjármû felelõsség- és casco biztosítások
Ezen a területen csak vállalati flották keretbiztosítására vállalkozunk, mivel itt szereztünk olyan praxist, melyet módunkban áll ügyfeleink érdekében kamatoztatni, a költséghatékonyság és a muködtetés kényelme szempontjából

Csoportos élet- és balesetbiztosítás
Mivel ügyfélkörünkben egyre markánsabb az igény ilyen módozatok iránt, már néhány éve szerepeltetjük kínálatunkban, s kedvezõ kezdeti eredményekrõl adhatunk számot. Hangsúlyozottan kizárólag csoportos formában tudjuk elvállalni ezeknek a biztosítási formáknak a közvetítését.

Hitelbiztosítási módozatok
A hitelezés és a finanszírozás partnereink napi problémája közé tartozik, ezért ezen a területen is megteremtettük közvetítõi lehetõségeinket annak érdekében, hogy az adódó kockázatok áthárításában ezen az érzékeny területen is partnerek lehessünk.

Lakásbiztosítás
Munkánk jó személyes kapcsolatokon, ügyfeleinkkel kialakult kölcsönös bizalmon alapul. Ennek légkörében szinte törvényszerûen alakult ki, hogy partnereink magánemberként is igénylik segítségünket, amikor otthonuk biztonságáról kívánnak gondoskodni. Az ehhez szükséges kapcsolati infrastruktúra felépítése inkább öröm, mint teher volt számunka, annak ellenére, hogy ezt a módozatot továbbra sem tekintjük tevékenységünkben a „fõ csapás irányá”-nak.